Alinear direcció cotxe Terrassa

Taller a Terrassa per alinear la direcció del teu cotxe. Demana cita.

Buscar un taller per alinear la direcció del teu cotxe a Terrassa? Vine a Stop & Go, el teu servei general de reparacions i manteniments de l’automòbil.

Taller a Terrassa per l’alineat de direcció

A Stop & Go disposem d’unes àmplies instal·lacions, adequades per a cada servei del cotxe. Treballem amb les principals asseguradores, amb servei especial de recollida i entrega a Terrassa i Viladecavalls.

Serveis mecànics a Terrassa

A més d’alinear la direcció del cotxe, els nostres serveis comprenen tot el ventall d’electromecànica i electricitat, amb una posada a punt, Pre ITV, frens, llums, climatització i diagnosis, bateries, alçavidres, climatització, canvis automàtics, embragatge, etc.

Realitzem xapa i pintura, amb reparacions de carrosseria, per a petits frecs o grans abonyegadures. A les instal·lacions de Stop & Go, trobaràs un servei multimarca, especialitzat en tota classe de models. Realitzem de forma conjunta el canvi de pneumàtics i l’alineació, així que puguem determinar primer la situació dels pneumàtics, el desgast i després, recomanar el canvi parcial, total o només l’alineat, atenint-nos a cada cas.

Alinear la direcció del teu cotxe, quan?

Sempre que es realitzi un viatge llarg, recomanem visitar el taller per realitzar una posada a punt del cotxe. Això no obstant, en el servei d’alineació de la direcció, haurem d’acudir al taller si notem que:

  • Les bandes de rodament tenen un desgast desigual. Què vol dir? Que l’alineat de direcció està directament vinculat al desgast del pneumàtic.
  • Sensació que el cotxe es mou cap a un costat. En concret, notaràs que en conduir, el vehicle tendeix a lliscar cap a un dels dos costats.
  • Després d’una conducció entre sots i algun cop. La direcció pot desajustar-se enfront d’un petit cop o una conducció per terreny mal asfaltat o sense asfaltar.
  • Per canvi de pneumàtics, sempre és necessari realitzar un alineat, sobretot si no canviem tots a la vegada.
  • Una major despesa en combustible, sota mateixos trajectes i situacions atmosfèriques.
  • Dificultat per a girar el volant cap a un costat

L’Alineat és important perquè ajuda a prevenir que els pneumàtics es desgastin molt abans. A més, l’alineat amb equilibratge de rodes permet una circulació sense balanceig, molt més segura davant d’un asfaltat deficient o condicions meteorològiques adverses.

En alinear la direcció, col·loquem els angles de les rodes ajustats en paral·lel, mantenint-les de forma perpendicular al sòl.

¿Necessites alinear la direcció del cotxe?

Si realitzaràs un viatge, si notes que el vehicle no circula de forma adequada, si ha estat molt temps parat i necessites revisar pressió de pneumàtics i alinear de nou la direcció, acudeix al taller. Per la teva seguretat, la dels teus i la de tots.

DEMANA CITA A STOP & GO