Alineats direcció 3d a Terrassa

Tecnologia d’última generació per garantir l’alineació del teu vehicle

Alineats direcció 3d

Saps els inconvenients per al teu cotxe i per a la teva pròpia seguretat que es produeixen quan no hi ha un bon balanceig en els pneumàtics? A Stop & Go Service som conscients de totes les avaries i maldecaps que poden derivar de la mala alineació de les teves rodes. I, per això, dins del nostre ampli ventall de serveis per a l’automòbil, posem a disposició dels nostres clients un especialitzat servei d’alineats de direcció 3d per a tota classe de cotxes i models.

El nostre taller a Terrassa compta amb unes àmplies instal·lacions dotades amb la maquinària més innovadora que integra tecnologia 3D d'última generació capaç de realitzar alineacions de rodes, amb precisió absoluta, per a garantir una geometria correcta i precisa en funció del model i cotes que el teu vehicle necessiti.

Mitjançant un sistema de càmeres d'alta definició, la tecnologia 3D ofereix una radiografia integral de tots els plans del cotxe -a través d'animacions tridimensionals- que ens permeten fer les tasques d'ajust i alineació de les geometries de l'automòbil amb la màxima precisió en les quatre rodes. Gràcies a aquesta tecnologia aconseguim una major estabilitat i correcció dels angles de suspensió del vehicle, la qual cosa es tradueix en una conducció més segura, confortable i desenvolupament correcte en la vida dels teus pneumàtics i sistemes d'amortiment.

Per què hem de revisar l'alineació dels nostres pneumàtics?

L'alineat de la direcció del teu vehicle a l'hora de conduir és un element amb gran importància. Un mal reglatge o error en els seus angles, a més d'estar posant en risc la nostra pròpia seguretat i la de la nostra família o amics, perjudica la vida útil dels pneumàtics, pot produir danys en l’amortiment del cotxe a llarg termini i incrementa considerablement el consum de combustible.

El pas dels quilòmetres, les anomalies en els diferents paviments pels quals circulem, les diverses condicions climatològiques o els petits cops contra vorades, guals o petits obstacles que ens trobem durant el nostre dia a dia provoquen aquests petits desajustaments en l'alineació. A Stop & Go Service revisem exhaustivament els pneumàtics, les llandes i l'alineació del teu cotxe perquè estiguis segur, tant en els trajectes curts, com en els de llarga distància.

Quan realitzem serveis d'alineació de la direcció en 3d?

Cada vegada que es dugui a terme un canvi de pneumàtics.

Cada vegada que es dugui a terme un canvi d'amortidors.

Si has sofert un cop en una roda contra una vorada o has circulat per alguna carretera irregular.

Quan percebis que el vehicle se’n va cap a un costat de la carretera o el volant no estigui recte.

Quan es facin operacions en els eixos davanters o darreres.

Vols comprovar que la teva direcció estigui en perfecte estat? Necessites qualsevol servei de manteniment?

jumbotron

Stop & Go Service, serveis especialitzats per l’automòbil a Terrassa. Vine a conèixer-nos

CONTACTA AMB NOSALTRES