Avaria d’aire condicionat de cotxe

Reparem tota mena d’avaries a l’aire condicionat del cotxe

Avaria d'aire condicionat de cotxe a Terrassa

Al nostre taller de Stop & Go Service a Terrassa, reparem tota classe d’avaries a l’aire condicionat del teu cotxe i afavorim la teva experiència al volant. L'aire condicionat és un element decisiu per a tenir una experiència còmoda de conducció. També és un dels components que més desperfectes genera en el vehicle.

Aquestes són les avaries que pot sofrir el teu climatitzador

Avaria en el circuit 

L'aire que refreda el nostre vehicle flueix a través d'un circuit tancat de canonades. Una avaria en el circuit fa que l'aire surti per petits porus originats per la deterioració dels conductes. D'aquesta manera, es produeix una fugida d'aire que disminueix la potència de refrigeració. Aquesta és l'avaria més comuna en l'aire condicionat de cotxe.

Avaria en el compressor

El compressor és la peça que comprimeix i descomprimeix el gas refrigerant perquè es mogui per tot el circuit. Normalment, es produeix per una lubricació insuficient de les seves parts mòbils que porten a la peça a estancar-se.

Avaria en la caixa

En la caixa del climatitzador es troba el ventilador encarregat d'impulsar l'aire. Així, l'aire es transporta cap a l'evaporador i cap a l'interior del cotxe. L'evaporador és l'encarregat de refredar l'aire. Una avaria en la caixa de l'aire condicionat de cotxe fa que no aconseguim la temperatura desitjada.

Avaria en el condensador

El condensador funciona de manera conjunta amb el compressor. Aquesta peça és l'encarregada de transformar el gas refrigerant en líquid. Aquest canvi d'estat produeix calor a altes pressions. Notaràs una avaria d'aquest tipus en l'aire condicionat de cotxe perquè la potència de refredament és baixa..

Avaria en els filtres

Els filtres de l'aire condicionat serveixen per a mantenir el sistema de refrigeració lliure d'impureses. Quan els filtres es desgasten per envelliment, es dificulta la sortida d'aire. Substituir els filtres desgastats per uns nous optimitza la potència de refredament.

Vine al nostre taller de Stop & Go Service a Terrassa per a reparar les avaries del teu cotxe. També som especialistes millorar el seu rendiment, emprant l'última tecnologia per als alineats de direcció 3D i la reprogramació de centraletes entre altres optimitzacions.