Canvi d’embragatge de cotxe a Terrassa

Taller a Terrassa per realitzar el canvi d’embragatge del cotxe. Demana cita.

Canvi d’embragatge de cotxe a Terrassa

A Stop & Go oferim el servei de qualitat, ràpid i econòmic que busques per realitzar un canvi d’embragatge del cotxe a Terrassa, un canvi de pneumàtics o qualsevol altre servei multimarca de mecànica, xapa i pintura o electricitat de l’automòbil.

Notes que en canviar la marxa rasca? Et costa pujar la velocitat en avançar? Encara que no hi ha un quilometratge concret per determinar el canvi d’embragatge, la veritat és que sí que tenim diversos símptomes, com el que t’acabem d’indicar.

A Stop & Go estem especialitzats a oferir un servei de qualitat en tota classe de reparacions i manteniments multimarca. Les nostres instal·lacions estan adaptades per poder dinar suport en xapa i pintura, pneumàtics i electrònica, també per a vehicles industrials.

NECESSITES UN TALLER? DEMANA CITA

A més del canvi d’embragatge, en el taller estem especialitzats en tota classe de serveis d’electromecànica de l’automòbil, com l’alineat de direcció, reparacions d’aire condicionar o de canvis automàtics. Aportem solucions ràpides i fiables, perquè la reparació o manteniment tingui totes les garanties.

Quan has de canviar l’embragatge del cotxe? Com ja hem esmentat, no existeix una norma general que dicti el canvi cada “x” quilòmetres. Podem intuir que toca canviar l’embragatge quan el disc d’embragatge es desgasti. I com ho notarem? Principalment perquè “rasca” la marxa en canviar-la.

Un altre símptoma de què l’embragatge està començant a fallar és la falta de potència en avançar. Si notes que el motor es revoluciona, però el cotxe no puja de velocitat, és possible que l’embragatge estigui massa desgastat.

Un conductor expert nota quan el vehicle no funciona de forma correcta, però és difícil determinar si es tracta de l’embragatge o un altre component. El que recomanem al nostre taller a Terrassa, és la visita quan abans al taller mecànic de confiança, perquè si deixem que l’avaria persistí, el dany pot ser molt més gran i costós.

Què passa si no canviem l’embragatge quan toca? L’embragatge té una important missió en la conducció del vehicle i és que permet connectar el motor i la caixa de canvis per això també és un dels elements que més desgast sofreix.

Si habitualment circules per la ciutat, utilitzaràs molt més l’embragatge que si ho fas per carretera, i hauràs de canviar-lo abans.

Si no acudeixes quan notes els primers símptomes, és possible que l’avaria de l’embragatge acabi per condicionar la teva seguretat al volant. Pots trobar-te amb què un dia no aconsegueixis desembragar en trepitjar el pedal o que l’embragatge patini, deixant-te sense velocitat.

Una xifra més o menys orientativa és de 150.000 quilòmetres, però des d’aquí t’indiquem que hem fet molts canvis d’embragatge a Terrassa de vehicles amb bastants menys quilòmetres. La manera de conducció que facis condiciona i molt el manteniment del cotxe, molt més en aquest aspecte. No ho deixis passar i vine al més aviat possible!

DEMANA CITA ARA. STOP & GO ET RESPONDRÀ

Nou servei de càrrega del gas refrigerant R1234yf