Canvi d’oli i filtres a Terrassa

A Stop & Go Service t’ajudem a revisar l’oli i a fer el canvi dels filtres del teu cotxe

Canvi d’oli i filtres a Terrassa

L’oli del nostre cotxe és com la sang del motor i, per això, hem d’encarregar-nos que estigui sempre en bon estat. A Stop & Go realitzem el canvi d’oli i filtres a Terrassa, un manteniment senzill, però vital perquè el nostre vehicle no tingui avaries greus i tingui més durabilitat.

Al nostre taller multimarca sabem la importància que el teu cotxe tingui el manteniment necessari perquè puguis circular de manera segura: t’ajudem a identificar l’oli que utilitza el teu vehicle. A més, el nostre equip de professionals té l’experiència i la formació necessària per solucionar qualsevol classe de problema que pugui presentar el teu cotxe, encara t’ho estàs pensant?

 

Coneix la importància de canviar l’oli i els filtres a temps

Si canvies l’oli, però penses que els filtres poden durar una mica més, estàs equivocat. El canvi d’oli i filtres s’ha de realitzar alhora. La principal funció del filtre és retenir impureses perquè no arribin al motor i l’acabin danyant i així, acabar allargant la vida útil del teu automòbil.

Aquesta senzilla operació de manteniment és imprescindible, ja que pot causar greus avaries. A més, el filtre en bon estat pot retenir fins al 95% de les impureses.

Coneix algunes de les conseqüències de no canviar l’oli i els filtres:

  • Desgast prematur del motor
  • Sorolls per falta de lubricació
  • Trencament de peces o del mateix motor
  • Major consum de carburant

No deixis que aquest senzill canvi espatlli el teu vehicle; la recomanació del canvi de l’oli i els filtres la trobaràs en la fitxa tècnica del teu cotxe. Deixa que els nostres professionals s’ocupin del canvi!

 

Stop & Go Service

jumbotron

En el nostre taller multimarca realitzem el servei integral de l’automòbil, no et quedis sense el teu pressupost! Els nostres principis de treball es basen en una atenció personalitzada, màxima serietat i una estricta professionalitat. Ens preocupem per la teva seguretat vial, et facilitem un cotxe de substitució i realitzem la revisió pre ITV del teu cotxe. A què estàs esperant per contactar-nos?

Contacta ja amb el nostre equip de professionals! Et resoldrem qualsevol dubte