Diàlisi de caixa de canvi a Terrassa

Servei de manteniment i canvi d’oli per a canvis automàtics

Diàlisi de caixa de canvi a Terrassa

Fins i tot amb un ús correcte, amb el pas del temps els elements del cotxe sofreixen desgastos. Les revisions preventives ens ajuden a evitar que es converteixin en costoses avaries. En aquest context, avui et parlem de la importància de la diàlisi de caixa de canvi a Terrassa.

Es tracta d’un servei aplicable a les caixes de canvi automàtiques. Aquest sistema de transmissió selecciona les marxes del vehicle sense intervenció del conductor. Ho fa a través d’un mecanisme que activa el canvi d’acord amb la velocitat i revolucions per minut del motor.

Els constants canvis de velocitat per mitjans hidràulics i elèctrics genera una ficció de materials que fa que es desprenguin partícules que van a parar a l’oli del sistema i que poden arribar a obstruir-lo. La millor manera d’evitar-ho és substituir en aquestes caixes els fluids de transmissions automàtiques (ATF, per les seves sigles en anglès).

 

En què consisteix la diàlisi de caixa de canvis

Es tracta d’un procediment mitjançant el qual es canvia per complet l’oli. El nou líquid s’introdueix per un dels tubs de refrigeració i per l’altre s’extreu l’usat (entre 9 i 12 litres).

Si aquest procés s’efectua de manera manual i no amb una màquina especialitzada, només és possible accedir al líquid del càrter, però no al de la resta d’elements de la caixa (servos, vàlvules, convertidor, embragatges...).

 

Símptomes de problemes en la caixa de canvi?

Reducció de la potència del motor

Accelerades per a arrencar

Estirades i canvis de marxa bruscos

Velocitat errònia en el canvi de marxes

Davant aquests senyals, no ho dubtis, acudeix al nostre taller per reparar la teva caixa del canvi mitjançant diàlisi

De manera general, l’oli dels canvis automàtics ha de canviar-se entre els 40.000 i els 60.000 km o passats 4 anys

 

 

Stop & Go, els teus mecànics de confiança a Terrassa

jumbotron

Si vols que en la carretera tot vagis sobre rodes, porta el teu cotxe al nostre taller d’electrònica de cotxes. Som especialistes en canvis d’oli i filtres, alineats de direcció 3D, reparació d’aire condicionat...

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!