Fuga d’aire condicionat de cotxe

Evita una fuga d’aire condicionat amb revisions periòdiques al nostre taller de Terrassa

Fuga d'aire condicionat de cotxe a Terrassa

Una bona temperatura al volant redueix riscos en la conducció, per això és important el bon manteniment del sistema d'aire condicionat del teu cotxe. Si notes que l'interior del teu vehicle es refreda amb menys potència que de costum en usar el sistema de climatització, el més probable és que hagi sofert una fuga d’aire condicionat. A Stop & Go Service utilitzem l'última tecnologia per a aquesta mena de reparacions en el nostre taller de Terrassa.

Quina és la causa d’una fuga d’aire condicionat?

L’aire condicionat d’un vehicle funciona gràcies a un circuit on aflueix el gas refrigerant. hi ha diferents factors que poden produir el desgast de les canonades que conformen el circuit, provocant avaries en el sistema de climatització. L'avaria més comuna és la fuga d’aire condicionat.

Les causes poden ser:

  • Ús prolongat en el temps: és la més freqüent i es prevé amb revisions periòdiques abans de la recàrrega del gas refrigerant.
  • Temporada llarga de desús a l'hivern: es pot prevenir fent servir l'aire fred del sistema de climatització durant 15 minuts una vegada al mes durant els mesos d'hivern.

Com pots prevenir una fuga d’aire condicionat?

La millor manera de prevenir una fugida d'aire condicionat és revisar periòdicament el sistema de climatització, sobretot, de cara a l'estiu. S'estima que les altes temperatures augmenten fins a un 16% les avaries que poden produir-se en la carretera. A més, en aquesta estació de l'any l'experiència de conducció pot veure's especialment afectada si hi ha fallades en el sistema de refrigeració.

A Stop & Go Service om especialistes de mecànica a Terrassa per a les revisions periòdiques que necessita el teu cotxe. Si creus que el teu cotxe ha sofert una fugida d'aire condicionat, no dubtis a acostar-te al nostre taller a Terrassa per a una revisió en profunditat i la reparació del circuit, garantint el bon funcionament del teu sistema de climatització.

A Stop & Go Service, a més, recomanem altres ajustos que beneficien la teva experiència com a conductor. Per exemple, els alineats de direcció 3D, la reprogramació del teu cotxe i el manteniment del canvi automàtic.

Stop & Go Services, taller de cotxes a Terrassa

jumbotron

Demana la teva cita!