Gas d'aire condicionat a Terrassa

Vine al nostre taller mecànic a Terrassa. Som especialistes en climatització

carregar el gas d'aire condicionat del cotxe

La climatització d'un cotxe, igual que qualsevol aparell refrigerador, necessita un manteniment i control periòdic per a garantir un funcionament òptim i segur del sistema.

Mantenir el circuit d'aire condicionat del teu vehicle en bon estat no només potencia el confort dins de l'habitacle, aportant la temperatura idònia durant cada trajecte, si no també és un element molt important per a la seguretat durant la conducció.

Durant els mesos gèlids de l'any, aquest element -a més d'escalfar-nos- permet assecar l'aire del cotxe, eliminant el baf dels vidres ràpidament i permetent una correcta visualització al conductor.

A més, el sistema de climatització també és l'encarregat de filtrar les impureses, la pols i el pol·len. Per això, realitzar la revisió i comprovar si és necessari dur a terme la càrrega de gas de l'aire condicionat del teu vehicle és una cosa imprescindible per a estar còmodes i protegits durant els nostres viatges.

AStop & Go Service t'oferim el servei de càrrega d'aire condicionat al millor preu, i amb les màximes garanties.

Neteja del circuit de l'aire, revisió del circuit per a evitar fugides, recanvis per als filtres, càrrega de gas refrigerant, ... El nostre taller a Terrassa compta amb la tecnologia més avançada per a dur a terme totes les tasques de manteniment i revisió del sistema de climatització del teu cotxe perquè es trobi en les millors condicions.

L'equip de professionals que formem Stop & Go Services t'atorgarem una atenció personalitzada i et proporcionarem les millors opcions davant possibles avaries o tasques de manteniment que siguin necessàries per a preservar la vida útil del teu cotxe.

Quan cal recarregar el gas de l'aire condicionat del teu cotxe?

  • Si notem que baixa la pressió
  • No refreda o escalfa l'aire
  • No es realitza la correcta ventilació de l'habitacle
  • Desprèn mala olor
  • Sents petits sorolls durant la conducció

Necessites realitzar una revisió al teu sistema de climatització?

No ho dubtis. Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos. Descobreix perquè tants clients a Terrassa confien en Stop & Go Service per a l'arranjament i manteniment del seu cotxe

CONTACTAR