Mecànic de cotxe a Terrassa

Taller a Terrassa especialitzat en serveis de mecànica

Mecànic de cotxe a Terrassa

Notes un soroll rar en arrancar el teu vehicle?, el motor dóna estirades o es para?, has notat fugides de combustible?, les rodes es bloquegen i no hi ha manera de girar-les? Si necessites un mecànic de cotxe a Terrassa, truca’ns ara al 93 784 14 55 o al 678 57 23 44.

A Stop & Go Service ens encarreguem de revisar i reparar el teu automòbil, perquè cada vegada que et posis al volant ho facis amb total seguretat. Ens avalen més de tres dècades d’experiència i la tasca d’un equip altament qualificat i en permanent formació.

Al nostre taller d’electrònica de cotxes i mecànica no deixem d’innovar, per posar al teu abast una oferta integral de serveis amb la qualitat més gran. Estem equipats amb l’última tecnologia i disposem dels més moderns sistemes de diagnosis, la qual cosa ens permet detectar i resoldre els problemes amb més rapidesa i eficàcia.

VOLS SABÉS MÉS SOBRE NOSALTRES?

 

El teu mecànic de confiança a Terrassa

La reparació de cotxes no amaga secrets per a nosaltres. Estem preparats per portar a terme, amb les màximes garanties, qualsevol treball que sigui necessari per posar solució als problemes del teu vehicle.

Pots comptar amb el nostre servei de mecànic de cotxe a Terrassa per: un canvi d’oli i filtres, reparar la caixa de canvi, canviar els discos i les pastilles de fre, substituir els amortidors, renovar el líquid refrigerant, alinear les rodes i la dirección, canviar la bateria...

Un consell. Et recomanem que ens visitis periòdicament per a la posada a punt del teu cotxe, abans que presenti un problema seriós. Amb aquestes revisions preventives podrem avançar-nos a possibles fallades electromecàniques o detectar-los en fases primerenques, minimitzant el seu impacte i també el seu cost.

 

Per la seva seguretat, tria bé, tria’ns

jumbotron

A la carretera, no te la juguis. Si vols assegurar-te que el teu cotxe estigui sempre en perfectes condicions per circular, posa’t en mans del nostre equip de professionals. Som especialistes en treballs d’electromecànica, aire condicionat i xapa i pintura.

DEMANA CITA ARA!