Poliment de fars a Terrassa

Fars opacs? Aposta pel poliment professional per a restaurar-los

Poliment de fars a Terrassa

Encara que no sempre se’ls presta l’atenció que mereixen, els focus davanters dels vehicles són un element de seguretat de vital importància en la conducció, en millorar la visibilitat. A Stop & Go ho sabem, per això oferim un servei especialitzat en poliment de fars a Terrassa.

Es tracta d’una alternativa més econòmica que la substitució dels fars per altres nous. L’estalvi és considerable: d’uns 100€ en el primer cas fins als 600€ que en el segon poden costar els reflectors d’alguns models de cotxes.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

 

Per què es deterioren i perden nitidesa els fars?

Encara que ho sembli, els focus dels cotxes no estan fabricats amb vidre, sinó amb un termoplàstic anomenat policarbonat. Un material de gran resistència a la temperatura, els cops i la fatiga, però que no és etern.

La contínua exposició dels fars als raigs del sol, a la llum de les mateixes bombetes, a la brutícia, al vent o a petits impactes acaba per danyar el policarbonat i fer que es torni més opac.

Una opacitat que resta capacitat d’il·luminació, incrementa la fatiga visual en conduir i augmentar el risc en la carretera. De fet, uns fars en mal estat poden fer-te suspendre la ITV.

 

En què consisteix el procés de poliment de fars?

Es tracta d’un procediment senzill sempre que et posis en mans de professionals. Oblida’t de trucs casolans amb pasta de dents o bicarbonat sòdic que, al final, poden sortir-te cars.

Porta el teu cotxe al nostre taller i ens encarregarem que els fars del teu vehicle recuperin la seva claredat i transparència originals. Per això, els escatem i polim amb maquinària i materials especials, a més d’aplicar sobre ells una capa protectora que incrementa la seva resistència.

Gràcies a aquest servei podem restaurar lents opaques i eliminar esgarrapades, millorant l’aspecte exterior del teu cotxe i augmentant la teva seguretat al volant.

 

Stop & Go, el millor per al teu cotxe a Terrassa

jumbotron

Taller especialitzat en mecànica, diagnosis electrònica, reparació d’aire condicionat, reparació de pneumàtics, treballs de xapa i pintura, manteniment de canvis automàtics i pre ITV. 

RESERVA CITA PER LA REVISIÓ DEL TE VEHICLE!