Reparació canvis automàtics a Terrassa

Senyals per identificar avaries a la caixa de canvis automàtics

Reparació canvis automàtics a Terrassa

Necessites la reparació dels canvis automàtics a Terrassa? Al taller de cotxes Stop & Go Service t’ho arreglem en el menor temps possible i al millor preu de la zona.

Com pots saber si la caixa de canvis automàtics de cotxe no funciona correctament? Existeixen una sèrie de senyals comuns que serveixen per detectar possibles avaries. Algunes de les avaries que més solem trobar al nostre taller de reparació de cotxes a Terrassa són les següents:

  678 57 23 44

Avaries més comunes a la caixa de canvis automàtics

  • Estirades: Troba dificultats a l’hora de canviar de marxa? Les estirades a la caixa de canvis automàtics es poden produir perquè el tambor on s’allotgen els discos està trencat.
  • Pèrdues d’oli: L’oli de les caixes de canvis és conegut com a ATF i presenta unes característiques molt especials amb un color vermell brillant i una olor molt diferent de la del motor. En el cas de fuga d’aquell oli, s’ha de fer la reparació de canvis a automàtics a Terrassa a l’instant o l’avaria pot ser molt pitjor. Si a més, notes una vibració excessiva quan el cotxe està a ralentí, és a dir, com el motor funcionant sense trepitjar l’accelerador, el més segur és que es tracti d’una fallada en el convertidor de par.
  • Falta de resposta: Tens dificultats per realitzar el canvi de marxa? Això no pinta bé. Pot ser per diversos motius: un d’ells és que el convertidor de par no estigui funcionant, impedint engranar les marxes que són superiors a la segona. I un altre motiu, és que existeixi una avaria en el cos de les vàlvules o s’hagi de realitzar el canvi d’oli.
  • Olor a cremat: L’oli ATF s’encarrega de lubricar els elements que formen part del canvi i també actuen com a fluid hidràulic i netegen i condicionen les juntes. Si aquest oli de la caixa de canvis és calenta molt, pot provocar una olor de cremat. El seu escalfament pot donar-se per una falta de manteniment i no haver-ho substituït abans que s’hagi gastat. Quan no es fa un canvi d’oli a temps, normalment cada 60.000 quilòmetres encara que depèn de cada model, perdrà les seves propietats i augmentarà la fricció en les parts metàl·liques causant el sobreescalfament.
  • Salts de marxa: Això es pot identificar quan en augmentar la potencia i trepitjar l’accelerador, la marxa salta passant al punt neutre. Per què? El més segur és que sigui perquè el seu sistema ha entrat en el mode de protecció per evitar una avaria. Això succeeix quan els tambors o carcasses internes tenen fissures que provoquen la pèrdua de pressió.

Contacta amb Stop & Go Service per la reparació dels canvis automàtics a Terrassa, de l’aire condicionar del cotxe, per fer la del cotxe, alinear la direcció o realitzar el canvi d’embragatge. També pots comptar amb nosaltres com a taller de vehicles industrials a Terrassa i per la seva reparació.

CONTACTAR AMB STOP & GO