Reparació de bateries per a cotxes híbrids a Terrassa

Al nostre taller a Terrassa reparem la bateria del teu vehicle híbrid

Reparació de bateries per a cotxes híbrids a Terrassa

En els últims anys no ha deixat de créixer el nombre de vehicles que combinen els tradicionals motors de combustió interna amb altres elèctrics. Sempre a l’última, a Stop & Go ens hem adaptat a aquesta tendència, oferint servei de manteniment i reparació de bateries per a cotxes híbrids a Terrassa.

Comptem amb els coneixements i els mitjans tècnics necessaris per a fer front a qualsevol problema que presentin els acumuladors d’energia del teu automòbil. Un treball especialitzat que només poden portar a terme professionals com els que trobaràs al nostre taller.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

 

Què necessites saber sobre les bateries dels cotxes híbrids?

En els HEV (sigles en anglès de Hybrid Electric Vehicle), les bateries es carreguen a través del sistema KERS de recuperació d’energia cinètica que es produeix en les rodes en deixar d’accelerar o amb la frenada regenerativa.

La seva vida útil és llarga, podent funcionar sense desgast ni pèrdua de rendiment fins a 200.000 km. Una xifra que pot augmentar-se gràcies a la conducció eficient: canvi automàtic en manera eco, aixecar el peu de l’accelerador al més aviat possible a l’hora de frenar, evitar accelerades, aprofitar la inèrcia per recuperar velocitat...

 

Quant costa canviar la bateria d’un vehicle híbrid?

Es tracta d’una xifra variable, en funció de la classe, marca i model del cotxe. De manera general, oscil·la entre els 2.000€ dels turismes i els 4.500 dels SUV de grans dimensions.

Una altra opció més econòmica és reparar o recondicionar la bateria. No sempre és possible, però quan si ho és, la factura disminueix considerablement.

No obstant això, no hauries de preocupar-te en excés, atès que és molt rar haver de substituir a bateria d’un cotxe elèctric. No és habitual que es produeixin desgastos i en el cas de presentar defectes, el pagament estaria cobert per la garantia del fabricant.

El que si t’aconsellem és que siguis rigorós amb les revisions de manteniment. Recorda que gràcies a aquest servei és possible detectar a temps les fallades que podrien convertir-se en costoses avaries. No esperis més i vine al nostre taller per a cotxe híbrid a Terrassa amb vehicle de substitució.

RESERVA CITA PRÈVIA!