Reparació de cotxes a Terrassa

Taller expert en la reparació i manteniment de vehicles

Reparació de cotxes a Terrassa

Se t’ha avariat el cotxe i t’ha deixat tirat en el pitjor moment? A Stop & Go Service som experts en la reparació de cotxes a Terrassa. Comptem amb una experiència de més de 20 anys en el sector de la mecànica i disposem dels mitjans tècnics necessaris per detectar i solucionar tota classe de problemes en el teu vehicle.

Un manteniment del cotxe òptim és la clau per evitar avaries. No obstant això, a tots se’ns ha espatllat el cotxe en algun moment de la nostra vida. El millor davant d’aquestes situacions és deixar-ho en el teu taller de confiança i a Stop & Go Service treballem dia a dia perquè dipositis aquesta responsabilitat en el nostre taller de Terrassa.

T’oferim pressupostos a mida per la reparació del teu cotxe a Terrassa amb garantia de seguretat

Si et preocupa el preu que has de pagar per arreglar el teu cotxe, a Stop & Go Service t’oferim la màxima qualitat al menor preu. No t’ho creus? Pots venir a preguntar-nos.

DEMANAR PRESSUPOST

Avaries de cotxe més comunes

A Stop & Go Service podem solucionar tota classe d’avaries, només has de trucar-nos i nosaltres t’ajudarem.

Al llarg dels nostres anys treballant en el taller de reparació de vehicles, hem comprovat que existeixen avaries que solen repetir-se de manera habitual. Per això, i perquè prestis més atenció a determinats aspectes del teu cotxe, volem explicar-te quines són les avaries més habituals:

  • La bateria del cotxe: Has anat a arrancar el teu cotxe i no pots? Segur que t’ha enxampat de camí al treball! Aquesta sol ser una de les avaries més habituals durant l’hivern, perquè el fred i les baixes temperatures d’aquesta època provoquen que es descarregui i perdi la capacitat de recuperar-se.
  • Les bombetes: Si el teu cotxe no utilitza els sistemes d’il·luminació més moderns i encara tens un far amb bombetes, has d’estar atent, perquè es fondran cada cert temps. La seva vida útil sol ser d’uns 5 anys, però a vegades la humitat pot escurçar-la.
  • El motor: Les reparacions de cotxes a Terrassa relacionades amb el motor solen evitar-se portant un manteniment adequat del vehicle: respectant els temps d’escalfament i refredament del propulsor, canviant l’oli quan es deu… Depenent de la classe d’avaria la seva xifra pot variar i fins i tot arribar a aconseguir diversos milers d’euros.

Altres de les reparacions més comunes solen estar relacionades amb l’aire condicionat, els canvis automàtics, l’alineació de la direcció del cotxe… De totes maneres no t’alertis, a Stop & Go Service estudiarem la teva avaria per donar-te la millor solució atenent a les teves necessitats. També de vehicles industrials!

Som la teva millor opció per la reparació de cotxes a Terrassa i el seu manteniment.

Truca’ns i contacta amb el nostre taller de cotxes a Terrassa perquè puguem ajudar-te!

937 841 455