Reparació de l’aire condicionat del cotxe a Terrassa

Senyals i fallades més comunes de l’aire condicionat del cotxe

Reparació de l’aire condicionat del cotxe a Terrassa

L’aire condicionat del cotxe és un element essencial tant per al confort del conductor i els ocupants com per la seva seguretat. Necessites la reparació de l’aire condicionat del cotxe a Terrassa? Contacta amb el taller Stop & Go Service!

CONTACTAR

L’aire condicionat permet regular les condicions de la temperatura i de la humitat dins del vehicle i a més ajuda a lluitar contra l’excés de calor o contra els efectes produïts pel fred. No obstant això, pot ocórrer problemes, que, en cas de no recórrer a la seva reparació ràpidament podrà desencadenar avaries més greus, arribant fins i tot a danyar el motor del cotxe.

Fallades més comunes en l’aire condicionat d’un cotxe

  • Filtre obstruït: Per comprovar si tens el filtre de l’aire condicionat del teu cotxe obstruït només has de programar el nivell més baix. Si surt una lleugera brisa i en el segon nivell, notes que el cotxe manté una temperatura adequada, tot està en ordre. En cas contrari, el més probable és que el filtre estigui brut i calgui substituir-ho.
  • Falta de gas refrigerant: Si en posar el nivell de temperatura més freda, l’aire no surt a una temperatura adequada, el més probable és que necessitis la reparació de l’aire condicionat del cotxe a Terrassa perquè et fem una recàrrega del gas refrigerant.
  • Avaria del compressor: Notes que el teu aire condicionat fa un soroll estrany? No surt aire fred? El més probable és que tinguis una avaria del compressor. A Stop & Go Service et farem la reparació de cotxes a Terrassa.
  • Olor desagradable: Si el teu aire condicionat emet una olor desagradable, el més probable és que s’hagi produït una acumulació d’humitat en els conductes de l’aire, un símptoma clar que el circuit de climatització està infectat de bateries, pols i fongs.

Com taller d’electricitat del cotxe a Terrassa, des de Stop & Go Service, a més de realitzar la reparació de l’aire condicionat del cotxe a Terrassa, també ens encarreguem del seu manteniment per prevenir qualsevol avaria. Aquest manteniment consisteix en la substitució, del filtre d’aire una vegada a l’ant o cada 15.000 quilòmetres recorreguts.

Contacta amb el taller de cotxes a TerrassaStop & Go Service, per demanar pressupost sobre la reparació de l’aire condicionat del cotxe a Terrassa, la reparació de canvis automàtics, el canvi d’embragatge o per alinear la direcció del cotxe.

DEMANAR PRESSUPOST