Reparació de vehicles industrials a Terrassa

Taller a Terrassa per a vehicles industrials i particulars. Reparació i manteniment.

Reparació de vehicles industrials a Terrassa

Quan busques un taller per la reparació de vehicles industrials a Terrassa, quins aspectes demandes? Rapidesa en el servei? Bona relació de qualitat-preu? STOP & GO és la solució més completa per al professional del transport en carretera.

Stop & Go Service: taller de vehicle industrial

A Stop & Go som conscients que el teu treball parteix de tenir el vehicle en òptimes condicions, per això, donem especial importància a la rapidesa del nostre servei de reparació o manteniment de flota comercial i vehicle industrial.

Vols una cita? 937 84 14 55

Taller a Terrassa per a flotes comercials

Em tota mena de camions de fins a 3500Kg, amb instal·lacions adaptades específicament per donar servei a furgonetes i camions de transport de mercaderies per carretera. Tindràs la fiabilitat d’un taller que treballa amb recanvis oficials i amb el manteniment de la garantia del fabricant.

Taller per a furgonetes i camions a Terrassa

Estàs de ruta i necessites un taller mecànic per a camions a Terrassa? Pots trucar-nos o enviar-nos un WhatsApp i acordarem la cita, per atendre’t de forma ràpida. A més, a Stop & Go disposem de vehicles de substitució segons disponibilitat.

Les instal·lacions del taller a Terrassa són àmplies i estan condicionades per atendre de forma completa a les necessitats que el teu vehicle pugui precisar.

Mecànica i electricitat en furgonetes i camions de fins a 3500kg

Des d’una posada a punt, en frens, filtres, llums i altres serveis de mecànica general, fins al servei de diagnosis, revisió i recanvis de bateries, bugies, alçavidres o els últims sistemes d’alarma, so o multimèdia, treballem l’electrònica i electricitat de l’automòbil, amb equipament d’última generació.

Encara que som un taller mecànic per a vehicles industrials, també proporcionem la millor assistència possible als vehicles particulars multimarca. La nostra infraestructura ens permet abastar tota classe de cotxes, SUV i per descomptat, a camions i furgonetes.

Carrosseria industrial i mecànica avançada

Xapa i pintura a Terrassa, electromecànica… Estem especialitzats a oferir solucions avançades en climatització de vehicles i en reparacions, revisions i manteniments de canvis automàtics.

Si busques promocions, ofertes i un servei ràpid i de qualitat, vine a veure’ns. Pots trobar-nos al taller mecànic a C/ Baldrich, 198-202 08223 Terrassa (Barcelona).

VEURE MAPA

Mecànics de confiança per al teu camió

El nostre valuarte és l’equip de mecànics que tenim per atendre’t. El seu tracte, formació i eficàcia és l’emblema que dóna que el nostre rànquing de valoracions positives creixi cada dia. T’esperem per atendre’t com només sabem fer, amb qualitat, professionalitat i rapidesa.

Demana cita? 937 84 14 55