Reparar la suspensió i canvi d’amortidors a Terrassa

A Stop Go donem resposta professional a les necessitats del teu vehicle, taller a Terrassa

Reparar suspensió i canvi d’amortidors a Terrassa

Realitzar una revisió periòdica del teu vehicle millorarà no només la teva seguretat viària, també la d’altres conductors en la carretera. Per això, des de Stop Go realitzem la revisió i reparació de suspensions i canvi d’amortidors a Terrassa.

Al nostre taller comptem amb més de 25 anys d’experiència en el sector multimarca de vehicles. Un dels objectius que més ens caracteritza és el nostre tracte proper i la qualitat en cada una de les nostres reparacions. Convertim als usuaris en els nostres clients més propers.

Contacta amb Stop Go per més informació

Reparació de suspensió en vehicles amb Stop Go

La suspensió d’un automòbil ha d’estar sempre en bon estat, ja que la seva principal funció és absorbir les irregularitats del terreny i garantir la seguretat. Amb una mala suspensió podries provocar un gran accident viari: com que el teu cotxe se surti de la carretera o que xoquis amb un altre vehicle.

A Stop Go no només ens encarreguem de la revisió de suspensió en vehicles, també realitzem la reparació i el canvi amb peces originals, com amortidors a Terrassa. Com taller multimarca, donem cobertura a qualsevol vehicle.

Vine al nostre taller! Estem a Terrassa

Canvi d’amortidors a Stop Go

El sistema de suspensió d’un cotxe està compost per diversos elements: molls, barra de torsió, estabilitzadora, retoles, amortidors, etc. I una de les principals fallades d’aquest sistema són els amortidors, la principal funció és controlar i absorbir els moviments de les rodes i, per tant, l’automòbil.

Servei ràpid, professional i eficaç

Per al canvi i reparació d’aquesta classe d’elements i sistemes és necessari que acudeixis a professionals. Revisem tant les rodes de la part davantera com la part posterior del vehicle perquè puguis conduir amb total seguretat. A més, en cas que hagis de deixar el vehicle al nostre taller durant uns dies, et prestem un vehicle de cortesia.

No t’ho pensis més! A Stop Go comptem amb un equip especialitzat i en continua formació per oferir els millors serveis des del nostre taller a Terrassa: reparació d’aire condicionat i climatització, xapa i pintura, diagnosi electrònica

Vull contactar amb Stop Go