Revisió de cotxes a Terrassa

Per a vehicles particulars i industrials. El teu automòbil necessita una revisió? Consulta’ns.

Revisió de cotxes a Terrassa

Mecànica, electricitat, xapa, pintura, neumàtics... Busques un taller que s’ocupi de la revisió de cotxes a Terrassa? Stop & Go és el teu servei mecànic de confiança. Volem que ens coneguis.

Revisions i multimarca

Abastem serveis generals d’electromecànica i electricitat, amb xapa i pintura o pneumàtics. També per a cotxes clàssics. En disposar de diverses zones per l’atenció de les diferents àrees del cotxe, podem donar un suport ràpid, eficaç i de qualitat.

CITA PRÈVIA AMB EL TALLER

Per la revisió del cotxe, realitzem una mecànica general, amb passada a punt de filtres, frens, climatització o diagnosis d’electricitat del vehicle, per detectar possibles avaries o fallades.

Revisions sense perdre la garantia. Reglament 1400/2002

Reparem embragatges, canvis automàtics, aire condicionat o sistemes de climatització o tot el que el vehicle necessita, sense perdre la garantia oficial de la marca.

Revisions amb cotxe de substitució

Si necessites el cotxe per al teu dia a dia, disposem de cotxes de cortesia, que oferim sota disponibilitat, sense cap cost. També realitzem el servei de recollida i entrega del cotxe per la zona, perquè no hagis de desplaçar-te al nostre taller a Terrassa.

Ofertes de tallers de Terrassa

A l’apartat de promocions especials, trobaràs diferents ofertes per la posada a punt del teu cotxe a Terrassa. La revisió inclou canvi d’oli, màxim 5 litres, canvi de filtre d’oli, iniciació de l’ordinador de bord, valoració de la gestió de l’oli utilitzat i revisió dels més de 56 punts del vehicle.

Taller concertat amb les principals asseguradores

Estalvia en el manteniment del teu cotxe, sense perdre la garantia. A Stop & Go treballem amb Mapfre, Reale, Pelayo, AXA, Catalana Occidente, Fénix Directo, Génesis i així, un ampli etcètera de les companyies d’assegurances de cotxe més importants del país. Gestionem el part, perquè no hagis de preocupar-te per res.

Quan realitzar les revisions del cotxe

Les revisions periòdiques del cotxe han d’ajustar-se al que s’estableix per cada fabricant. El més habitual és que vingui marcat per la franja dels primers 15.000 quilòmetres, per la primera revisió i els 12 mesos o l’any, per les següents.

No obstant això, la revisió ha d’adequar-se a l’ús que donem al vehicle. Si utilitzes molt el cotxe, en trajectes llargs, hauràs d’avançar les revisions, per garantir la teva seguretat al volant.

La freqüència de les revisions ha d’ajustar-se a l’ús del cotxe

També recomanem realitzar la revisió del cotxe pre ITV, per garantir que el vehicle la passi sense problemes la Inspecció Tècnica.

Els nous vehicles venen amb les revisions programades en el mateix ordinador de bord, amb intervals dinàmics o fixes, segons les franges temporals.

Les revisions marcades a l’ordinador del vehicle

D’igual manera, si detectes que s’encén algun pilot, has d’acudir al taller per realitzar la revisió que reclama l’avís. Si portem un control de totes les indicacions i realitzem una revisió correcta del cotxe, aconseguirem allargar la vida útil del vehicle diversos anys.

Consulta’ns. Pots trucar-nos o enviar-nos els teus dubtes online i les resoldrem sense cap mena de compromís. A Stop & Go actuem amb proximitat i transparència. Per això, potser, tenim una Fidel cartera de clients, entre els quals es troba tant turismes particulars, com a flotes comercials i vehicles industrials.

CONTACTA ARA AMB STOP & GO