Revisió de cotxes a Terrassa

Per a vehicles particulars i industrials. El teu automòbil necessita una revisió? Consulta’ns.

Revisió de cotxes a Terrassa

Mecànica, electricitat, xapa, pintura, neumàtics... Busques un taller que s’ocupi de la revisió de cotxes a Terrassa? Stop & Go és el teu servei mecànic de confiança. Volem que ens coneguis.

Revisions i multimarca

Abastem serveis generals d’electromecànica i electricitat, amb xapa i pintura o pneumàtics. En disposar de diverses zones per l’atenció de les diferents àrees del cotxe, podem donar un suport ràpid, eficaç i de qualitat.

CITA PRÈVIA AMB EL TALLER

Per la revisió del cotxe, realitzem una mecànica general, amb passada a punt de filtres, frens, climatització o diagnosis d’electricitat del vehicle, per detectar possibles avaries o fallades.

Revisions sense perdre la garantia. Reglament 1400/2002

Reparem embragatges, canvis automàtics, aire condicionat o sistemes de climatització o tot el que el vehicle necessita, sense perdre la garantia oficial de la marca.

Revisions amb cotxe de substitució

Si necessites el cotxe per al teu dia a dia, disposem de cotxes de cortesia, que oferim sota disponibilitat, sense cap cost. També realitzem el servei de recollida i entrega del cotxe per la zona, perquè no hagis de desplaçar-te al nostre taller a Terrassa.

Ofertes de tallers de Terrassa

A l’apartat de promocions especials, trobaràs diferents ofertes per la posada a punt del teu cotxe a Terrassa. La revisió inclou canvi d’oli, màxim 5 litres, canvi de filtre d’oli, iniciació de l’ordinador de bord, valoració de la gestió de l’oli utilitzat i revisió dels més de 56 punts del vehicle.

Taller concertat amb les principals asseguradores

Estalvia en el manteniment del teu cotxe, sense perdre la garantia. A Stop & Go treballem amb Mapfre, Reale, Pelayo, AXA, Catalana Occidente, Fénix Directo, Génesis i així, un ampli etcètera de les companyies d’assegurances de cotxe més importants del país. Gestionem el part, perquè no hagis de preocupar-te per res.

Quan realitzar les revisions del cotxe

Les revisions periòdiques del cotxe han d’ajustar-se al que s’estableix per cada fabricant. El més habitual és que vingui marcat per la franja dels primers 15.000 quilòmetres, per la primera revisió i els 12 mesos o l’any, per les següents.

No obstant això, la revisió ha d’adequar-se a l’ús que donem al vehicle. Si utilitzes molt el cotxe, en trajectes llargs, hauràs d’avançar les revisions, per garantir la teva seguretat al volant.

La freqüència de les revisions ha d’ajustar-se a l’ús del cotxe

També recomanem realitzar la revisió del cotxe Pre-ITv, per garantir que el vehicle la passi sense problemes la Inspecció Tècnica.

Els nous vehicles venen amb les revisions programades en el mateix ordinador de bord, amb intervals dinàmics o fixes, segons les franges temporals.

Les revisions marcades a l’ordinador del vehicle

D’igual manera, si detectes que s’encén algun pilot, has d’acudir al taller per realitzar la revisió que reclama l’avís. Si portem un control de totes les indicacions i realitzem una revisió correcta del cotxe, aconseguirem allargar la vida útil del vehicle diversos anys.

Consulta’ns. Pots trucar-nos o enviar-nos els teus dubtes online i les resoldrem sense cap mena de compromís. A Stop & Go actuem amb proximitat i transparència. Per això, potser, tenim una Fidel cartera de clients, entre els quals es troba tant turismes particulars, com a flotes comercials i vehicles industrials.

CONTACTA ARA AMB STOP & GO