Taller a Terrassa

Stop & Go Service, taller a Terrassa, Barcelona

El nostre taller, a Terrassa, està especialitzat en manteniments i reparacions de vehicles multimarca.

Per la teva seguretat al volant, confia en autèntics professionals, com els que trobaràs al nostre taller a Terrassa. Vam obrir les portes l´any 1985, sota el nom de Garatge Jordi's, l'evolució ens porta, al juny del 2015, a redisseya la marca i la nostra estratègia de negoci, l'impulsor del projecte i actual gerent, en Bruno Sabater, mecànic per devoció, amb mès de 25 anys d'experiència en el sector multimarca, crea la marca Stop & Go Service.

Aquesta renovació és una aposta ferma per evolucionar, millorar i créixer en donar resposta a les noves necessitats dels usuaris, amb l'incorporació de tots els serveis integrals que l'automobil necessita:

-Mecànica

-Electricitat

-Xapa i pintura

-Pneumàtics i alineació 3D

-Diagnosis electrònica

-Serveis de Mobilitat

El que no ha canviat són els objectius i l'esperit que ens ha caracteritzat en aquestes tres dècades,convertir als nostres usuaris ens els nostres clients.

Per aconseguir-ho la nostra fórmula és:

-Reparacions de màxima qualitat

-Proximitat

-Accessibilitat

-Confiança

Senzillament, la satisfacció total dels nostres clients.

L'equip actual ho formen 5 persones, amb una àmplia experiència i formació continuada.
Stop & Go està format actualment per un equip de cinc especialistes, amb una amplia passió, experiència i formació dins el sector de l´automobil.
Ens guiem pel principis d'una excel.lent atenció, màxima serietat i estricte responsabilitat. L' eficacia, rapidesa i proximitat són d'altres virtuts, que dia a dia demostren, les nostres ressenyes ho avalen.
Un ampli horari de servei, de 7 a 19h, et permet apropar-te a les nostres instal.lacions dins l´organització del teu dia a dia.
INSTALACIONS
Ubicats a la ciutat de Terrassa, disposem d'unes instal•lacions de 350 m²+parquing de 300m², on podràs trobar tot el necessari pel manteniment o reparació del teu vehicle.
Amb 5 elevadors, alineadora 3D, una bancada i maquinària d'última tecnologia, amb els millors i últims sistemes de diagnosis podem solucionar tots els problemes del teu vehicle d'una manera ràpida i precisa. 

 

El teu vehicle, a les millors mans


A Stop & Go Service sempre oferim la millor relació qualitat preu del mercat, amb ofertes permanents en totes les reparacions i manteniments dels vehicles, les revisions, els canvis de corretges, d'embragatges o de frens.

Treballem sempre amb les millors marques: Originals del vehicle, Motul, Brembo, Varta, Ufi, Sachs, Valeo...

Aquestes revisions les fem sense perdre la garantia oficial de la marca i estan emparades pel reglament 1400/2002 de la Comissió Europea. Per xapa i pintura també oferim descomptes en franquícies.

Tenim cotxes de cortesia sense cap cost per l'usuari, així de com un servei de recollida i lliurament a domicili del vehicle a Terrassa i Viladecavalls, per donar les facilitats més grans al client. No ho dubtis, contacta amb nosaltres i sol•licita pressupost sense compromís.