Taller a Terrassa

Stop & Go Service, taller a Terrassa, Barcelona

Al nostre taller a Terrassa estem especialitzats en manteniments i reparacions de vehicles multimarca.

Per la teva seguretat al volant, confia en autèntics professionals, com els que trobaràs al nostre taller a Terrassa. Vam obrir les portes l´any 1985, sota el nom de Garatge Jordi's, i al juny del 2015 redissenyem la marca i estratègia de negoci passant a dir-nos Stop & Go Service.

Aquesta renovació respon a una ferma aposta per evolucionar i millorar, per donar resposta a les noves necessitats dels nostres clients amb la incorporació de serveis integrals de l'automòbil: mecànica, electricitat, xapa, pintura i pneumàtics. El que no han canviat són els objectius i l'esperit que ens han caracteritzat en aquestes dues dècades: oferir un servei integral al client, reparacions de màxima qualitat, proximitat i accessibilitat. En definitiva, la satisfacció del client. Tot això al millor preu, ja sigui per vehicles benzina, dièsel, elèctrics o híbrids.

Al nostre taller a Terrassa Tenim unes instal•lacions de 350 m², 5 elevadors, alineadora 3D, una bancada i maquinària d'última tecnologia, amb sistemes de diagnosis moderns i innovadors per solucionar els problemes de manera ràpida i precisa. L'equip actual ho formen 4 persones, amb una àmplia experiència i formació continuada.

 

El teu vehicle, a les millors mans


A Stop & Go Service sempre oferim la millor relació qualitat preu del mercat, amb ofertes permanents en totes les reparacions i manteniments dels vehicles, les revisions, els canvis de corretges, d'embragatges o de frens.

Treballem sempre amb les millors marques: Originals del vehicle, Motul, Brembo, Varta, Ufi, Sachs, Valeo...

Aquestes revisions les fem sense perdre la garantia oficial de la marca i estan emparades pel reglament 1400/2002 de la Comissió Europea. Per xapa i pintura també oferim descomptes en franquícies.

Tenim cotxes de cortesia sense cap cost per l'usuari, així de com un servei de recollida i lliurament a domicili del vehicle a Terrassa i Viladecavalls, per donar les facilitats més grans al client. No ho dubtis, contacta amb nosaltres i sol•licita pressupost sense compromís.