Taller amb gas R1234yf a Terrassa

Nou servei de càrrega del gas refrigerant R1234yf

Taller amb gas R1234yf a Terrassa

A Stop & Go Service cuidem del teu cotxe i del medi ambient. Com a taller amb gas R1234yf a Terrassa estem autoritzats per realitzar càrregues d’aire condicionat de vehicles amb aquest refrigerant.

Contacta amb nosaltres i demana cita per aquest servei. Durant la teva visita, comprovarem l’equip de climatització del teu automòbil, per assegurar-nos que tot funciona correctament. Abans d’introduir el nou gas refrigerant i l’oli necessari, recuperarem els components residuals en el sistema i buscarem possibles fugides. Per últim, tornarem a comprovar el seu funcionament.

Els vehicles amb refrigeració R1234yf no poden utilitzar una altra classe de gasos

Els vehicles amb refrigeració R134a són incompatibles amb el gas R1234yf

 

Tot el que necessites saber sobre el gas R1234yf

Des de l’1 de gener de 2018, és obligatori que els fabricants de vehicles utilitzin en els seus productes de climatització el refrigerant R1234yf, per complir amb la normativa europea. Per tant, tots els cotxes fabricats a partir d’aquesta data ho porten.

El gas R1234yf no és tòxic i substitueix al que s’anava utilitzant fins llavors, el R134a, molt més contaminant i, per tant, amb més potencial d’escalfament global, amb el perjudici que suposa per la degradació de la capa d’ozó.

De fet, l’índex d’escalfament atmosfèric del gas R1234yf és de 4, una xifra que s’allunya molt dels 150 que permet la llei. El seu impacte és fins 300 vegades menor que el dels seus predecessors, constituint una alternativa respectuosa amb el medi ambient.

Una altra dels avantatges del gas R1234yf és que els cotxes que l’utilitzen presenten un rendiment superior. Quant a l’eficàcia energètica i la capacitat de refredament, no s’aprecien diferències respecte al gas R134a.

Si bé és cert que el R1234yf és lleugerament inflamable, el risc d’incendi del vehicle en un accident és molt baix, tal com va decidir la UE en la seva aprovació l’any 2008.

No ho dubtis, si busques un taller amb gas R1234yf a Terrassa, truca’ns i t’informarem sense compromís.