Taller amb vehicle de substitució a Terrassa

A Stop & Go t’oferim les millors facilitats perquè no et quedis sense vehicle

Taller amb vehicle de substitució a Terrassa

Estar sense cotxe pot atrafegar-te bastant el teu dia a dia, per això a Stop & Go posem a la teva disposició el nostre taller amb vehicle de substitució a Terrassa. Comptem amb més de 35 anys d’experiència en el sector i som taller multimarca i treballem amb moltes asseguradores.

Necessites un cotxe de cortesia? Contacta amb Stop & Go!

A Stop & Go t’oferim l’accessibilitat, qualitat i confiança més gran

Normalment, si has sofert un accident i el teu vehicle habitual es troba en reparació l’asseguradora de la persona que hagi causat aquest contratemps serà qui pagui el cotxe de substitució, però que passa quan et quedes sense cotxe temporalment i no és per un accident?

A Stop & Go ens preocupem perquè et puguis continuar movent per la teva ciutat amb seguretat, per això t’oferim un cotxe de cortesia fins que acabem amb el manteniment, reparació o personalització del teu vehicle.

De manera senzilla i temporal
Sense despeses afegides
Amb servei de recollida i entrega a domicili
Més facilitats i serveis

Servei integral del vehicle

Tots aquests anys ens han ajudat a créixer com empres i a ampliar tots els nostres serveis, per això ens ocupem de tot el que necessita el teu vehicle. Diagnosis, electricitat, mecànica, frens, pre ITV… són tan sols algun dels nostres serveis. Vols conèixer més sobre la nostra activitat?

  • Som taller multimarca
  • Fem la teva revisió sense perdre la garantia oficial de la marca
  • Realitzem reparacions de màxima qualitat
  • Oferim accessibilitat amb els nostres vehicles de substitució
  • Ens ocupem de la climatització del teu automòbil
  • Fem que el teu cotxe es vegi com el primer dia al nostre taller de xapa i pintura
  • Tractem tota classe de cotxe: industrials, híbrids, elèctrics, etc.
  • Oferim un servei de qualitat, rapidesa i proximitat

Al nostre taller coneixem la importància del bon manteniment del teu vehicle i som conscients dels riscos vitals, per això ens esforcem cada dia perquè puguis circular de manera segura. L’alineació de direcció 3D, la diagnosi elèctrica professional i una revisió pre ITV són altres dels serveis que oferim al nostre taller a Terrassa.

STOP & GO SERVICE

Si per alguna cosa es caracteritza el nostre taller amb vehicle de substitució a Terrassa és per la nostra excel·lent atenció, màxima serietat i estricta responsabilitat. A Stop & Go estem compromesos amb la seguretat dels nostres usuaris

Demana cita i segueix-nos a les nostres xarxes socials!