Taller d’electricitat del cotxe a Terrassa

Som especialistes en diagnosis del sistema elèctric de l’automòbil

Taller d’electricitat del cotxe a Terrassa

Perquè la teva seguretat en la carretera ens importa, al nostre taller d’electricitat del cotxe a Terrassa t’oferim un servei integral de revisió, reparació i manteniment.

Som un taller de cotxes a Terrassa que compta amb equips d’última generació per la detecció de qualsevol fallada elèctrica en els sensors dels vehicles; tan petits errors com avaries de major importància que poden arribar a comprometre la seguretat al volant.

Amb les dades que els ofereix el software podem modificar els valors que siguin necessaris i substituir o reparar les peces que facin falta per solucionar els problemes detectats.

  • Actualització permanent
  • Equip qualificat
  • Formació constant
  • Taller multimarca
  • Servei disponible per altres tallers
Confiar en nosaltres és guanyar en tranquil·litat

 

Diagnosis electrònica professional

A qualsevol vehicle, la seguretat està directament vinculat amb un sistema elèctric. I és que aquest controla el funcionament de components tan importants com l’ABS, el mecanisme d’obertura de les portes, els airbags, el cinturó de seguretat, la pressió dels pneumàtics o la temperatura del motor.

Per això és tan important comptar amb els serveis d’un taller d’electricitat del cotxe com el nostre. Gràcies als nostres equips de diagnòstic podem connectar-nos al sistema elèctric del teu vehicle i comprovar si presenta algun problema i quin és el seu origen.

Et recomanem que vinguis a visitar-nos en el moment que notis que el cotxe dóna estirades, que es cala més del normal, que detectis que el motor faci un soroll estrany o detectis una llum d’alarma en el quadre de comandament.

Així mateix, és molt important que portis el teu cotxe a les revisions periòdiques de manteniment. D’aquesta manera podrem detectar fallades incipients que, de seguir evolucionant poden convertir-se en avaries més complexes de solucionar i, sobretot, molt més cares de reparar.

 

Busques un mecànic de cotxe a Terrassa?

jumbotron

Vine a Stop & Go Service, el teu taller de mecànica i electrònica de cotxes. El millor equip de professionals per la reparació i manteniment de vehicles. Especialistes a diàlisi de caixa de canvi.

DEMANA CITA ARA!