Taller d’electrònica de cotxes a Terrassa

Som experts en la reparació de qualsevol fallada electrònica que pugui presentar el teu vehicle

Taller d’electrònica de cotxes a Terrassa

Un automòbil es caracteritza pel complex sistema electrònic que el compon i és de vital importància tenir un control constant d’aquest. Stop & Go Service és el taller d’electrònica de cotxes a Terrassa que estàs buscant per la revisió i reparació de qualsevol possible avaria.

Comptem amb més de tres dècades d’experiència i el treball d’un equip en formació constant que s’especialitza en la reparació de canvis automàtics. Al nostre taller estem en continua innovació per oferir un servei integral de la qualitat més gran i equips d’última generació per detectar qualsevol fallada per minúscul que sigui perquè no es converteixi en un problema en el futur.

¿VOLS CONEIXE'NS MÉS?

Detecció i reparació de fallades electròniques en el teu cotxe

Per detectar fallades utilitzem tecnologia punta que ens permet avaluar el teu vehicle de forma completa coneguda com a diagnosis electrònica professional. Aquestes màquines ens permeten apreciar les fallades en els sensors del cotxe, des de les avaries lleus fins a les quals poden ser més greus. Una vegada que el software ha detectat els errors, modifiquem els valors i en cas necessari reparem o substituïm la peça.

Analitzem de forma exhaustiva la Unitat de Control Electrònic (UCE) que és el mecanisme encarregat de la posada en marxa del vehicle per descartar que s’hagi desprogramat o un excés de tensió. Les avaries en els sensors electrònics poden portar fallades en el motor que a vegades podria deixar de funcionar. Al nostre taller d’electrònica de cotxes a Terrassa realitzem la revisió pre ITV perquè, a part d’anar segur en la carretera, pots passar aquest examen sense cap mena de problema.

Vetllem per la teva seguretat comprovant la suspensió, la direcció assistida la il·luminació i els sistemes d’airbags; busquem el teu confort examinant la climatització automàtica, l’automatisme de neteja, la regulació de velocitat i l’ajuda d’estacionament. En els temps que corren tots els cotxes compten ja amb mètodes de comunicació, de manera que t’ajudem a configurar l’ordinador de bord, el navegador, i comprovem que el teu telèfon es connecti correctament. A més, d’un control de la refrigeració del motor i la caixa de canvis entre altres.

A Stop & Go Service ens enfrontem a qualsevol mena de problema i si ens porta un temps encertar la solució, posem a la teva disposició vehicles de substitució perquè no et quedis sense mitjà de transport.

Per la teva seguretat, tria bé, tria’ns

A la carretera, no te la juguis. Assegura’t amb nosaltres que el teu cotxe està en condicions de poder circular, posa’t en mans dels nostres professionals. Som especialistes en tota mena de treballs d’electromecànica. També oferim servei per poliment de fars.

jumbotron

¡DEMANA CITA ARA!