Taller de cotxes a Terrassa

Serveis complets per al manteniment i reparació del teu cotxe

Taller de cotxes a Terrassa

Stop & Go Service és un taller de cotxes a Terrassa especialitzat en la reparació de cotxes  i en el vehicle industrial, aire condicionat, canvis automàtics i revisions.

Al nostre taller mecànic a Terrassa trobaràs tot el que necessites per posar a punt el teu cotxe i que sembli acabat de sortir de fàbrica. Disposem de diferents seccions especialitzades:

  • Xapa i pintura: Oblida’t dels raions, esvorancs i abonyegadures que tens en el teu cotxe. Nosaltres eliminem totes les imperfeccions de la carrosseria amb el nostre servei integral de reparació de carrosseries.
  • Aire condicionat i climatització: Som experts en l’arranjament de l’aire condicionat i sistemes de climatització de vehicles del nostre taller a Terrassa. Si detectes que el teu motor es sobreescalfa, el millor és que ens portis el cotxe com més aviat millor. En cas contrari, podria derivar-se en problemes mecànics.
  • Manteniment i reparació de caixes de canvi automàtics i manual: Mantenir la caixa de canvis en òptimes condicions t’estalviarà reparacions molt costoses. En les caixes de canvis manuals, has de prestar especial atenció a la vulvina i al lubricant viscós fet a base de petroli, encarregat de mantenir ben engreixats els engranatges de la caixa. En les caixes de canvis automàtics s’ha de prestar atenció al quilometratge del cotxe i els períodes de canvi de líquids segons el seu fabricant.
  • Pneumàtics: Realitzem el canvi de pneumàtics, reparació de burxades, revisions de desgast i la pressió, fem l’equilibratge i els reglatges dels angles de caiguda, avanç i de convergència.
  • Electromecànica: Servei integral per la reparació i manteniment de cotxes i vehicles industrials de totes les marques (també per a cotxes híbrids). Realitzem reparacions de diagnosis, bateries, alternadors, bugies, alçavidres, tancament centralitzat i sistemes de so. I també ens encarreguem de la posada a punt, Pre-ITV, revisió dels frens, filtres i llums.

  TRUCA’NS

Vine a Stop & Go Service i solucionarem qualsevol avaria que ocorri en el teu cotxe de la forma més ràpida i possible. A més, en el nostre taller de cotxes a Terrassa t’oferim pressupostos a mida perquè gaudeixis de la màxima qualitat al menor preu possible.

Som un taller de cotxes de referència a Terrassa amb més de 30 anys d’experiència

A les instal·lacions del taller de cotxes a Terrassa, Stop & Go Service, comptem amb 350 m², elevadors, alineadores 3D, una bancada i maquinària d’última tecnologia amb sistemes de diagnosis moderns per solucionar tota classe d’avaries de la forma més ràpida, eficaç i precisa.

Contacta amb els mecànics de Stop & Go Service a Terrassa i confia’ns el teu cotxe. Et garantim que estarà en bones mans i t’ho tornarem com a nou. Només has d’explicar-nos quin és el problema o servei que desitges sol·licitar i nosaltres buscarem la millor solució per a tu. T’esperem!

CONTACTAR