Taller de vehicles industrials a Terrassa

Reparacions de camions fins a 3500kg. Busques taller per a vehicles industrials? Coneix-nos.

Taller de vehicles industrials a Terrassa

Ja siguis un professional autònom o tinguis una flota de vehicles industrials al teu servei, si desitges un bon manteniment d’una furgoneta o camió, Stop & Go és el teu taller per a vehicles industrials a Terrassa.

En les instal·lacions, disposem de tot el que es pugui necessitar, per treballar els principals punts a tenir en compte en camions i furgonetes, com són les bateries i els pneumàtics.

Pel desgast derivat de l’ús diari que sofreix un vehicle industrial, necessiten un manteniment més periòdic i exhaustiu. El sistema elèctric, a vegades exposat a les inclemències meteorològiques, poden sofrir avaries, que amb una correcta revisió, a Stop & Go podríem evitar.

Demana cita 937841455

Taller per a furgonetes a Terrassa

Els camions i furgonetes sofreixen el desgast de la suspensió, que afecta, com obvi, a tots els vehicles, però molt especialment als de càrrega, que suporten molt més pes prolongat, juntament amb les rutes i trajectes a vegades llargs i complicats.

Manteniment de camions a Terrassa

Revisar la pressió i l’estat dels pneumàtics és molt important per garantir l’estabilitat del vehicle en les corbes i frenades. Podem avaluar si s’ha de realitzar el canvi de pneumàtics, amb total transparència i fiabilitat, explicant-te la manera de detectar-ho i oferint pressupostos ajustats de qualsevol servei que sigui necessari.

Un altre sistema especialment sensible és la transmissió dels vehicles industrials, que connecta les llandes posteriors i davanteres, constituint l’esquelet que dóna estabilitat completa. Sigui per la quantitat de quilòmetres o per la manera de conducció, vigilar la transmissió evitarà avaries molt més costoses i complexes.

I què diuen de nosaltres? Els nostres clients valoren especialment el servei ràpid i el tracte proper, directe i fiable que els proporcionem. El compromís de Stop & Go va molt més enllà d’oferir una revisió o reparació mecànica puntual del teu vehicle, busquem una confiança prolongada en el temps, per a ser aquest taller mecànic de confiança.

Taller multimarca a Terrassa per a furgonetes, camions i flotes comercials

Sabem l’important que és la rapidesa en el servei de vehicles industrials. Només l’experiència i les àmplies i equipades instal·lacions que tenim, ens permeten donar una atenció eficaç, en el menor temps possible.

Treballem amb tota classe de vehicles multimarca, que inclou turismes, camions fins a 3500kg i industrials o flotes comercials. Durant totes aquestes dècades de servei, hem modernitzat i adaptat el nostre treball, per poder treballar el manteniment de totes les principals marques, sense perdre la garantia, d’acord amb els requeriments de la firma i model.

En el taller disposem de serveis de carrosseria, mecànica, electrònica i altres més específics, com són la transformació a GLP i el canvi de pneumàtics. Deixa’t assessorar pels nostres equips tècnics. Operem amb totes les principals asseguradores i donarem al teu vehicle industrial un servei ràpid, net i fiable.

Demana cita 937841455