Taller multimarca a Terrassa

A Stop & Go et garantim els mateixos serveis i qualitats que al teu taller oficial

Taller multimarca a Terrassa

A simple vista, els tallers de les cases oficials dels nostres vehicles semblen la millor opció, però alguna vegada has pensat a portar el teu cotxe a un taller multimarca? A Stop & Go t’oferim un servei integral per al teu automòbil. Els nostres professionals tenen més de 25 anys d’experiència com a taller multimarca a Terrassa, coneix els beneficis d’un taller com el nostre!

Contacta’ns o sol·licita un pressupost sense cap mena de compromís

 

Stop & Go va néixer fa més de 35 anys sota un altre nom. Estem en constant evolució, millora i creixement per donar una resposta ràpida i eficaç a cada una de les necessitats i peticions dels nostres clients. A més, el nostre equip de professionals tenen una llarga experiència treballant amb vehicles de tota classe de marques. Gràcies a això i a la nostra continuada formació ens hem convertit en el taller multimarca de referència a Terrassa.

 

Coneix totes les avantatges de portar el teu vehicle a un taller multimarca

L’aparició dels tallers multimarca va marcar un abans i un després en el món de l’automòbil. En tallers com els nostres, l’equip professional coneix molt més els models de diferents marques i ofereix solucions eficaces i amb les mateixes qualitats i garanties que els tallers oficials, però a millor preu.

Preus molt més barats

En els tallers de les cases oficials de cotxes compten amb els recanvis que la mateixa marca els proporciona, és a dir, les peces originals. Així mateix, molts dels materials que utilitzen estan dissenyats especialment per a les seves peces.

A Stop & Go et recomanem que facis ús d’aquests tallers mentre encara conservis la garantia, però després et sortirà molt més barat acudir a un taller multimarca, que ofereix exactament els mateixos serveis amb les mateixes prestacions, qualitats i garanties, a més que el seu preu fins a dues o tres vegades més barat.

 

Solucions per a tots els cotxes

A causa de l’evolució constant de la tecnologia molts clients acudeixen a tallers com el de Stop & Go després d’haver visitat el seu taller oficial buscant una solució per als seus cotxes, pràcticament nous, ja que aquests estan obsolets.

Gràcies a l’experiència, la constant formació i la ubicació, els tallers multimarca són la millor opció per al canvi de rodes, canvi d’oli, revisions abans de viatjar o per passar la ITV. A més, a Stop & Go t’oferim també un vehicle de substitució, solucions per a cotxes híbrids i elèctrics i manteniment, entre altres serveis.

T’agradaria conèixer tots els nostres serveis? Contacta’ns o vine a visitar-nos al nostre taller!