Taller per a cotxes clàssics a Terrassa

Especialistes en conservació i restauració de vehicles clàssics

Taller per a cotxes clàssics a Terrassa

A Stop & Go som uns apassionats dels vehicles de col·lecció. Com a tu, ens encanten aquestes joies sobre rodes d’èpoques anteriors que ens fan somiar. Al nostre taller per a cotxes clàssics a Terrassa t’ajudem a gaudir d’ells durant molts anys més.

Oferim un servei especialitzat per la reparació i manteniment d’automòbils clàssics de totes les marques i models: Lamborghini, Maserati, Aston Martin, Chevrolet, Jaguar, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Renault, Peugeot, Citroën, Ford...

Després de passar per les nostres mans, aquests cotxes mantenen la seva funcionalitat i llueixen millor que mai, sense perdre aquesta identitat que els fa únics. Una singularitat que, irremeiablement, les converteix en el centre de totes les mirades al seu pas.

BUSQUES UN TALLER PER A CLÀSSICS?

 

Servei integral per la restauració de cotxes clàssics

Mecànica i electricitat. Reparació, manteniment i posada a punt per a motor, caixa de canvis, direcció, amortiment, frens… L’objectiu de la nostra tasca és que el vehicle funcioni com el primer dia, sense importar la seva edat.

Xapa i pintura. La carrosseria dels clàssics requereix un treball meticulós com el que nosaltres realitzem. Acabem amb l’òxid, reconstruïm peces, reparem abonyegadures, eliminem raions, repintem parts o íntegrament.

Interiors i tapisseria. Cuidem cada petit detall perquè el teu vehicle quedi perfecte. Retornem la seva esplendor a seients, sostres, capotes, motllures, panells de portes, quadres de comandaments, sòls o volants. Amb materials de la més alta qualitat.

 

Després d’estar al nostre taller, el teu cotxe brillarà amb llum pròpia. Recorre als nostres serveis si tens pensat vendre-ho, participar en un concurs o, simplement, presumir de clàssic.

Acosta’t a les nostres instal·lacions perquè puguem valorar l’estat del teu vehicle i oferir-te un pressupost a mida. Amb nosaltres, sempre tindràs garantia de màxima qualitat i el millor dels serveis. A què esperes per visitar-nos?

 

Stop & Go, experts en cotxes antics i molt més

jumbotron

Adorem els cotxes d’una altra època, sí, però també els de l’actual. Acosta’t al nostre taller multimarca a Terrassa i descobreix tot el que podem fer pel teu automòbil.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS