Taller per a cotxes híbrids a Terrassa

Si tens un cotxe híbrid, confia la seva reparació i manteniment al nostre taller multimarca

Taller per a cotxes híbrids a Terrassa

A Stop & Go no deixem d’innovar, amb l’objectiu d’oferir un servei concorde a les necessitats canviants de la indústria de l’automòbil. Per això, hem adaptat les nostres instal·lacions i ens hem format per convertir-nos en un taller per a cotxes híbrids a Terrassa.

I és que som conscients que aquesta classe de vehicles està cada vegada més present a les nostres carreteres. Avui dia, les principals marques compten amb models híbrids en la seva oferta i les vendes segueixen un ritme creixent.

Els usuaris no han dubtat a apostar per aquests cotxes, donades els múltiples avantatges que ofereixen; entre elles:

Estalvi de combustible

Reducció de les emissions contaminants

Possibilitat d’accés a zones restringides de baixes emissions en grans ciutats com Barcelona

Descomptes en estacionaments

Reducció d’impostos, com els de matriculació i circulació

Els vehicles híbrids compten amb dues fonts de propulsió: un motor de combustió (principal) i un motor elèctric (auxiliar). Aquesta peculiaritat fa que no tots els tallers estiguin preparats per la seva reparació i manteniment. Afortunadament per a tu, a Stop & Go sí que ho estem.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

 

Raons per confiar en el nostre taller per a cotxes híbrids

Els models híbrids compten amb menys peces i sistemes mecànics de fricció, de manera que la majoria de les seves fallades se centren en els components electrònics i elèctrics. Algunes de les peces que més problemes presenten són:

Cablejat

Connector de servei

  Junta de la culata

Bomba electrohidràulica de l’ABS

Caixa de canvis associada a l’inversor

 

En el nostre taller mecànic disposem dels mitjans tècnics i de la formació i experiència necessaris per diagnosticar i arreglar qualsevol avaria que presenti el teu automòbil. Oferim garantia en totes les reparacions que duem a terme, tant pel que fa a peces com a mà d’obra.

Igual que succeeix amb els vehicles convencionals, els cotxes híbrids necessiten un manteniment periòdic per a tenir una llarga vida útil. No deixis passar les revisions, ja que en elles és possible detectar a temps les fallades que si no es tracten poden transformar-se en greus i costoses avaries.

DEMANA CITA ARA!